Camera inspectie in Brussel

Heeft u al enige tijd last van een verstopte afvoer in Brussel? Dan wordt het de hoogste tijd om te proberen deze verstopping te verhelpen. Dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Het opsporen van een verstopping is namelijk niet altijd even eenvoudig. Zo weet u bijvoorbeeld niet of de verstopping in het begin van uw afvoer zit of juist aan het einde. Het wordt hierdoor niet makkelijker te bepalen welke ontstoppingsmethode u gaat gebruiken. Daarom is het handig om eerst te weten waar het probleem zit en wat de omvang ervan is. Met het blote oog kunt u dit natuurlijk niet zien. Onze loodgieter uit Brussel kan u in dat geval de helpende hand bieden. Wij kunnen namelijk camera inspectie in Brussel uitvoeren.

Het probleem helder in beeld

camera inspectieVoor een camera inspectie in Brussel maken wij gebruik van speciale apparatuur. Deze bestaat uit een kleine camera en een scherm. De camera brengen wij via het afvoerputje uw afvoer in. Langzaam maar zeker duwen wij de camera steeds verder, tot we de verstopping bereikt hebben. Op het scherm dat onze loodgieter uit Brussel bij zich heeft, kunt u de verrichtingen in de leiding precies volgen. Hierdoor weet u waar het probleem zit en hoe groot de verstopping is. Het maakt overigens niet uit om welke afvoer het gaat. De camera is namelijk flexibel, waardoor deze in iedere afvoer in te brengen is. Een verstopping komt zodoende altijd aan het licht.

Laat onze loodgieter de verstopping direct verhelpen

Weet u inmiddels waar de verstopping zit en hoe groot het probleem is? Dan is het zaak om direct in actie te komen. Hoe sneller u de verstopping verwijdert, des te minder de overlast. Heeft u zelf geen idee hoe u de verstopping het beste kunt verhelpen? Laat dit dan doen door onze loodgieter. Na afloop van de camera inspectie in Brussel kunnen wij namelijk direct in actie komen. Zodoende bent u altijd snel verlost van het probleem.

Ervaren vakmannen

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Gericht op kwaliteit

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 02 588 02 94