Ervaren vakmannen

Erkende loodgieter

Gericht op kwaliteit

Behulpzaam

Snel CV ketel vervangen in Brussel

Een oude CV ketel kan soms heel wat kosten. De CV ketel zal niet meer zuinig in verbruik zijn en de onderhoudskosten kunnen aardig oplopen. Als u al die onderhoudskosten zat bent, dan word het misschien tijd om aan vervanging te denken. Bij ons kunt u uw CV ketel vervangen in Brussel.

CV ketel vernieuwen levert veel op

Welke soort nieuwe CV-ketel u ook kiest, het levert u sowieso een besparing op uw stookkosten op. Dit kan oplopen tot maar liefst 20%. De meest populaire ketel is de HR-ketel met een rendement van 100%. U verliest dus geen warmte. Qua prijs zit de VR-ketel er net onder met een rendement van 90%.

HRe-ketel

Een andere ketel is de HRe-ketel. Deze CV-ketel heeft niet alleen een hoog rendement maar levert ook energie op. U vermindert hiermee CO2 uitstoot en kunt er subsidie voor aanvragen. De prijs is hoog maar de ketel heeft de nodige voordelen. Deze ketel is vooral geschikt voor grootgebruikers. Ook is het een mooie opties voor oude en slecht geïsoleerde woningen.

Vragen?

Voor vragen of advies staan wij ook voor u klaar. Wij helpen u graag een goede keuze te maken die bij u en uw pand past. Nadat u uw keuze gemaakt hebt zullen onze getrainde monteurs uw CV-ketel snel en professioneel voor u vervangen. Zo wordt uw huis weer behaaglijk warm, heeft u geen last meer van kuren en bespaart u ook nog eens hoop geld.

Ervaren vakmannen

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Gericht op kwaliteit

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 02 588 02 94