Ervaren vakmannen

Erkende loodgieter

Gericht op kwaliteit

Behulpzaam

CV storing in Brussel snel opgelost

Een slechtwerkende CV kan erg naar zijn. Het maakt niet uit of het waterschade is of dat de thermostaat niet aanslaat, Cv problemen zijn vervelend. Wij staan voor u klaar als u een CV storing in Brussel heeft.

Wat kun je doen als je CV defect is?

Tijdens een CV storing kan er veel mis gaan. Misschien is er een waterleiding bevroren, doet de thermostaat niets meer of komt er geen warm water meer uit uw kranen. Sommige problemen kunt u zelf signaleren of oplossen. Zo kunt u controleren of bijvoorbeeld de gaskraan wel open staat of de stekker in het stopcontact zit. Ook kunt u de zekeringen in uw meterkast controleren en opnieuw inschakelen. Resetten is ook een mogelijkheid omdat dit soms de storing kan verhelpen. Lijkt het probleem groter, dan kunt u ons altijd inschakelen.

Snelle service

Wij kunnen op korte termijn bij u op de stoep staan, indien uw CV ketel nagelopen moet worden. We weten dat het niet prettig is om in de kou te zitten en dus leveren wij een snelle service. Na uw telefoontje zullen we in actie komen. Ook kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten wat u kosten kan schelen. Om ons een handje op weg te helpen kunt u alvast de drukmeter controleren, die tussen de 1,5 en 2,0 hoort te zijn en eventuele storingscodes alvast noteren en doorgeven. Onze vakmensen zullen de storing identificeren en repareren zodat u niet langer in de kou zit.

Ervaren vakmannen

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Gericht op kwaliteit

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 02 588 02 94