Ervaren vakmannen

Erkende loodgieter

Gericht op kwaliteit

Behulpzaam

Daklekkage verhelpen in Brussel

Lekkage in het dak van je woning is een vervelend probleem. Het kan onder andere worden veroorzaakt door slecht onderhouden of verouderde materialen of door beschadigingen door eigen toedoen. Gelukkig is het opsporen en verhelpen van het lek voor specialisten geen enkel probleem. Voor iedere daklekkage in Brussel weten wij voor jou de juiste mensen te vinden.

Wat zijn de oorzaken?

Het is belangrijk om een lekkage aan het dak in een zo vroeg mogelijk stadium te herkennen en om de oorzaak op tijd te signaleren. Veel voorkomende klachten zijn vochtkringen op de muren of op het plafond, behang dat loslaat, waterdruppels in de woning en een kenmerkende muffe geur. Het kan verschillende oorzaken hebben. Hevige weersomstandigheden zoals een fikse regenbui of windhoos kan een lek in het dak aanrichten. Een verstopte dakgoot, verouderde materialen die zijn gaan roesten of gaan slijten of beschadigingen die zijn ontstaan nadat een persoon op het dak is geweest, zijn andere bekende boosdoeners. Door tijdig het lek te vinden en te repareren voorkom je grotere problemen, zoals schimmelvorming of aantasting van andere materialen van het huis.

Laat het snel herstellen

Dankzij moderne apparatuur kunnen we tegenwoordig heel snel lekkages in het dak opsporen. Diverse technieken kunnen hiervoor worden ingezet, zoals thermografisch onderzoek of ultrasoon onderzoek. Heb jij last van een lekkage aan het dak? Maak dan direct een afspraak met één van onze deskundige medewerkers, zodat wij jou zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

Ervaren vakmannen

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Gericht op kwaliteit

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 02 588 02 94