De garage is wellicht niet de eerste plek waar u aan denkt, als u het over lekkages in huis heeft. Toch kan er een lekkage in de garage ontstaan, met alle gevolgen van dien! Het grote nadeel aan een lekkage in de garage is de waterschade die het met zich meebrengt. Deze waterschade is bijvoorbeeld terug te zien in de vorm van schimmel op uw muren of rottende plekken in de houten kasten van uw garage. U moet er toch niet aan denken dat u al deze houten kasten straks opnieuw moet kopen? Ook de schimmelplekken op uw muren zijn uiterst vervelend, omdat het vaak al snel een paar maanden kost om het vocht uit de muren te laten trekken.

Een lekkage rond leidingen in de garage

waterschadeZonder dat u het wellicht weet lopen er een groot aantal leidingen door uw garage heen. U kunt bijvoorbeeld een leiding nodig hebben voor een gootsteen in de garage, voor een buitenkraan aan de muur van een garage of voor de radiatoren. Zodoende bestaat de kans dat er een lekkage bij de leidingen in uw garage ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan de speling die kan ontstaan tussen twee leidingsstukken. Het water sijpelt langzaam de leiding uit via deze speling en trekt vervolgens in uw muren of houten kasten.

Om een lekkage in de garage te verhelpen heeft u de hulp van een erkende loodgieter bij u in de buurt nodig. Een loodgieter heeft een ruime expertise in het verhelpen van lekkages en kan u vaak snel van dienst zijn.

Leave a Comment