Loodgieter Dilbeek – Uw allround loodgieter

Heeft u hulp nodig van een professionele loodgieter? Neem contact met ons op! –

Professionele loodgieters
Erkende loodgieter
Vakkundige herstellingen
Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons direct: 02 588 02 94

Verstoppingen verhelpen met hulp van onze loodgieter in Dilbeek

Voor veel mensen vormen verstoppingen een van de grootste ergernissen. Dit is niet voor niets! Verstoppingen zijn vaak erg lastig te voorkomen en brengen daarbij een zeer vervelende stank met zich mee. U moet er toch niet aan denken dat u een avond in de stank van een verstopt toilet komt te zitten? Reden genoeg om tijdig de hulp van de loodgieter in Dilbeek in te schakelen, als u het vermoeden heeft last te hebben van een verstopte afvoer. Voor de loodgieter van ons loodgietersbedrijf in Dilbeek is het relatief eenvoudig om de afvoer te ontstoppen. Hierbij wordt de afvoer onder een hoge druk met water doorgespoten, waardoor de verstoppingen letterlijk zullen worden opgelost.

Tip: bel de loodgieter in Dilbeek tijdig! Een verstopping ontstaat soms sneller dan u op voorhand wellicht had verwacht.

Voorkomen is beter dan genezen

Onze loodgieter in Dilbeek helpt u niet alleen bij het verhelpen van verstoppingen in de afvoer. Ook kan de loodgieter in Dilbeek u van advies voorzien over mogelijkheden om de kans op nieuwe verstoppingen in huis te minimaliseren. Heeft u bijvoorbeeld al een zeefje in de gootsteen van uw keuken? Maakt u al gebruik van een bladvanger over de regenpijpen buiten de deur? Let u al op het gebruik van toiletpapier in huis? Enzovoorts. Samen met u kijkt de ervaren loodgieter welke maatregelen u nog kunt nemen om verstoppingen zo goed mogelijk te voorkomen. Laat u afvoer zeker eens per twee jaar doorspuiten om ook beginnende verstoppingen tegen te gaan.

Dienstverlening

Loodgieterswerkzaamheden

Lekkages

Riool ontstoppen

Onderhoud CV ketel

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten