Loodgieter Halle – Mertens Loodgieter Service

Op zoek naar een erkende loodgieter? Neem dan contact met ons op! –

Ervaren vakmannen
Erkende loodgieter
Gericht op kwaliteit
Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons direct: 02 588 02 94

Help een verstopping, de loodgieter in Halle biedt hulp!

Heeft u momenteel last van een verstopping in uw afvoer, of vermoedt u last te hebben van een verstopte afvoer? De loodgieter in Halle komt graag bij u langs om hulp te bieden! In de meeste gevallen is het voldoende als uw afvoer onder een hoge druk wordt doorgespoten door onze loodgieter in Halle. Het is erg lastig om dit zelf te doen, omdat veel mensen niet over de juiste middelen beschikken om een verstopte afvoer te ontstoppen. Een verstopte afvoer zorgt vaak voor veel ergernis, omdat een verstopping in de meeste gevallen gepaard gaat met een smerige stank. In het ergste geval is het zelfs niet langer mogelijk om nog gebruik te maken van uw toilet of douche. Reden genoeg om de hulp van onze loodgieter in Halle tijdig in te schakelen!

Een verstopte afvoer voorkomen

Nog beter is het vanzelfsprekend om een verstopte afvoer te voorkomen. Ook voor het voorkomen van verstoppingen bent u bij de betrouwbare loodgieter in Halle aan het juiste adres! De loodgieter van ons loodgietersbedrijf in Halle kijkt graag met u mee welke stappen u zelf nog kunt zetten om de kans op verstoppingen in de afvoer te minimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een zeefje in de gootsteen, het gebruik van een bladvanger over uw regenpijp, of het beperken van het gebruik van toiletpapier.

Tip: onze loodgieter raadt woningbezitters sterk aan om hun afvoer eens per jaar door te laten spuiten. Zo bent u ervan verzekerd dat ook beginnende verstoppingen voor u worden opgelost.

Dienstverlening

Loodgieterswerkzaamheden

Lekkages

Riool ontstoppen

Onderhoud CV ketel

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten