Loodgieter Overijse – Loodgieterij Mertens de specialist!

Lekkage of verstopping? Schakel een geroutineerde loodgieter in! –

Ervaren vakmannen
Erkende loodgieter
Gericht op kwaliteit
Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons direct: 02 588 02 94

Hulp bij loodgietersklussen? Bel de loodgieter in Overijse!

Mocht u hulp nodig hebben bij het uitvoeren van uiteenlopende loodgietersklussen in en rondom uw woning, dan is onze loodgieter in Overijse u graag van dienst. Door de ervaring die de loodgieter van ons loodgietersbedrijf in Overijse in de afgelopen jaren heeft opgedaan, kan hij u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn. Loodgietersklussen die onze loodgieter in Overijse regelmatig uitvoert zijn klussen als het leggen en verleggen van leidingsstukken, het aansluiten van de sanitaire voorzieningen in woningen op de afvoer, het installeren van een cv-ketel in huis, enzovoorts. Bij welke loodgietersklussen kan de loodgieter in Overijse u van dienst zijn in de komende weken?

Uiteenlopende werkzaamheden in en rondom huizen

Het leuke aan het vak van loodgieters is dat de werkzaamheden erg divers zijn. De ene dag helpt de ervaren loodgieter in Overijse bij het leggen van nieuwe leidingen bij een nieuw-, aan- of verbouw van een woning, terwijl de snelle loodgieters op andere dagen bezig zijn met het herstellen van kapotte cv-ketels of het doorspuiten van een verstopte afvoer.

Veel mensen onderschatten het belang van de hulp van loodgieters en gaan zelf aan de slag. Hoewel het in veel gevallen goed gaat, komt het ook regelmatig voor dat loodgietersklussen niet op de juiste wijze worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan leidingsstukken die niet goed op elkaar aansluiten. Het gevolg is dat er speling ontstaat, waarlangs het water naar buiten kan sijpelen. Eenmaal buiten de leidingen trekt het vocht in uw muren, vloeren of plafond, waarbij lelijke schimmelplekken kunnen ontstaan. Vaak kost het enkele maanden alvorens het vocht uit een woning getrokken is.

Dienstverlening

Loodgieterswerkzaamheden

Lekkages

Riool ontstoppen

Onderhoud CV ketel

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten