Loodgieter Vilvoorde – Mertens is de specialist in uw regio!

Op zoek naar een ervaren vakman? Neem dan contact op met onze loodgieter! –

Ervaren vakmannen
Erkende loodgieter
Gericht op kwaliteit
Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons direct: 02 588 02 94

Hulp nodig bij loodgietersklussen? Bel onze loodgieter in Vilvoorde!

De loodgieter in Vilvoorde heeft een ruime expertise in een breed scala aan loodgieterswerkzaamheden. Niet voor niets wordt onze loodgieter in Vilvoorde wekelijks door tientallen particuliere en zakelijke consumenten ingeschakeld voor het uitvoeren van verschillende klussen op het gebied van loodgieterselementen. We kunnen u al helpen vanaf de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning, waarna we u in de jaren daarna zullen helpen bij het onderhouden van de loodgieterselementen. Mocht er iets kapot zijn gegaan, dan komt de loodgieter in Vilvoorde graag bij u langs om te zorgen voor een passende reparatie of voor het vervangen van de kapotte elementen.

Tip: vraag onze loodgieter in Vilvoorde om advies bij het maken van de bouwplannen voor een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning. Zo weet u precies wat uw mogelijkheden zijn!

Uiteenlopende werkzaamheden van de loodgieter

Dankzij de ervaring die de loodgieter van ons loodgietersbedrijf in Vilvoorde in de afgelopen jaren heeft opgedaan, kan hij u met tal van verschillende werkzaamheden helpen. Denk bijvoorbeeld aan het leggen of verleggen van leidingen, het aansluiten van de afvoer op de riolering onder uw woning, het installeren van een nieuwe cv-ketel of boiler in huis, enzovoorts. Dergelijke werkzaamheden dienen op een zeer nauwkeurige wijze te worden uitgevoerd, om te voorkomen dat u op een later moment te maken krijgt met vervelende complicaties.

U moet er toch niet aan denken dat u kort na de oplevering van het loodgieterswerk al te maken krijgt met lekkages of verstoppingen?

Dienstverlening

Loodgieterswerkzaamheden

Lekkages

Riool ontstoppen

Onderhoud CV ketel

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten