Loodgieter Zaventem – Wij staan altijd voor u klaar!

Lekkage of verstopping? Schakel een geroutineerde loodgieter in! –

Ervaren vakmannen
Erkende loodgieter
Gericht op kwaliteit
Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons direct: 02 588 02 94

Lekkages verhelpen met hulp van de loodgieter in Zaventem

Naast verstoppingen vormen ook lekkages een van de grootste ergernissen voor veel woningbezitters. De bron van een lekkage is vaak maar zeer moeizaam te achterhalen en een lekkage brengt in de meeste gevallen een blijvende waterschade met zich mee. Deze waterschade is vaak te herkennen aan lelijke schimmelplekken op muren, plafons en vloeren. Het kost zeker enkele maanden om het vocht uit uw woning te laten trekken, waarna begonnen kan worden aan het herstel van de schimmelplekken. Reden genoeg om tijdig de hulp van onze loodgieter in Zaventem in te schakelen.

Onze loodgieter in Zaventem heeft een ruime expertise in het uitvoeren van verschillende loodgieterswerkzaamheden, waaronder het verhelpen van lekkages. Mocht u ook voor andere klussen op zoek zijn naar een betrouwbare loodgieter in Zaventem, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De bron van een lekkage opsporen

Het verhelpen van een lekkage in huis begint bij het opsporen van de bron van de lekkage. De loodgieter in Zaventem beschikt over een speciale lamp, waarmee het waterspoor gevolgd kan worden. Door het waterspoor naar de bron te volgen, kan onze loodgieter voor een passende oplossing zorgen. Zo kan de kans op een blijvende waterschade verkleind worden, zeker als u de lekkage tijdig opmerkt. Het vocht krijgt in dit geval geen kans om in uw muren te trekken.

Tip: let niet alleen op lekkages binnen uw woning! Ook een lekkende regenpijp kan voor een blijvende waterschade zorgen. Het vocht trekt hierbij via de buitenzijde bij uw muur naar binnen.

Dienstverlening

Loodgieterswerkzaamheden

Lekkages

Riool ontstoppen

Onderhoud CV ketel

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten