Ontstoppingsdienst Brussel – Loodgieterij Mertens service

Heeft u een verstopping in Brussel? Schakel een geroutineerde loodgieter in! –

Ervaren vakmannen
Erkende loodgieter
Gericht op kwaliteit
Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Contacteer ons direct via: 02 588 02 94

Ontstoppingsdienst Brussel

Blijft er constant een laagje water in uw toilet, douchebak of gootsteen staan? Dan heeft u mogelijk te maken met een verstopping. Indien u niet direct in actie komt, wordt het probleem waarschijnlijk alleen nog maar erger. Maar ja, lang niet iedere inwoner van Brussel weet hoe hij een verstopping te lijf moet gaan. Hier zijn vandaag de dag weliswaar verschillende methodes voor, maar ze werken niet altijd allemaal even goed. Heeft u reeds verwoede pogingen gedaan uw afvoer te ontstoppen, maar lukt het niet? Dan zorgt dit voor de nodige frustratie. Om toch binnen de kortste keren verlost te zijn van de verstopping, schakelt u onze ontstoppingsdienst in Brussel in.

Verstopping snel verleden tijd

ontstoppingsdienst brusselHet verhelpen van een verstopte afvoer hoeft niet lang te duren. Althans, niet wanneer u direct een beroep doet op onze ontstoppingsdienst in Brussel. Om één van onze loodgieters in te schakelen, hoeft u uitsluitend contact op te nemen met ons. Wij sturen in dat geval namelijk zo snel mogelijk een medewerker van onze ontstoppingsdienst in Brussel naar u toe. Indien onze loodgieter eenmaal ter plaatse is, gaat hij direct aan de slag. Hierdoor is een verstopping altijd snel verleden tijd. Schroom dus niet en doe bij een verstopping altijd een beroep op onze ontstoppingsdienst in Brussel.

Hoe gaan wij uw verstopping te lijf?

Onze medewerkers hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in de loodgietersbranche. Hierdoor weten zij als geen ander hoe zij een verstopping moeten verhelpen. Hoe wij uw verstopping te lijf gaan? Dat hangt er maar net van af waar het probleem zit en wat de omvang is. Weet echter wel dat geen enkele verstopping onze ontstoppingsdienst in Brussel te gek is. Dankzij onze speciale gereedschappen en technieken verhelpen wij iedere verstopping. Het maakt dus niet uit of het om een verstopte afvoer van uw toilet, douche of bad gaat. Bij onze loodgieter uit Brussel bent u altijd aan het juiste adres voor het verhelpen van een verstopping!

Dienstverlening

Loodgieterswerkzaamheden

Lekkages

Riool ontstoppen

Onderhoud CV ketel

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten