Ervaren vakmannen

Erkende loodgieter

Gericht op kwaliteit

Behulpzaam

Riool ontstoppen in Brussel

Naast lekkages en storingen in CV- en combiketels, vormen verstoppingen in de afvoer van woningen voor veel huishoudens een grote ergernis. Heeft u momenteel last van een nare stank rond uw toilet of douche? Lukt het niet altijd even goed om het water van de afwas door uw gootsteen weg te laten stromen? Wellicht heeft u dan ook last van een beginnende verstopping! Zorg tijdig voor het ontstoppen van uw riool, om een echte verstopping te voorkomen. Een verstopping brengt naast deze stank namelijk ook het probleem met zich mee, dat u niet langer gebruik kunt maken van uw toilet, douche of gootsteen. Reden genoeg om uw afvoer op de juiste manier te onderhouden!

Een riool ontstoppen in Brussel behoort tot de mogelijkheden die onze loodgieters u bieden. We komen graag bij u langs om uw afvoer onder hoge druk door te spuiten, zodat beginnende verstoppingen worden opgelost. Ook wanneer u al een verstopping heeft, kan het doorspuiten van uw riool zorgen voor het verhelpen hiervan.

Riool ontstoppen en onderhouden

riool ontstoppen Naast het ontstoppen van uw riool in Brussel, is ook het onderhouden ervan belangrijk. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u niet meer toiletpapier gebruikt, dan ook echt noodzakelijk is. Daarnaast kunt u etensresten bij de afwas uit uw afvoer weren, door gebruik te maken van een zeefje in uw gootsteen. Dit geldt ook voor de regenpijp, waarover u een simpel kapje kunt zetten om takjes en bladeren tegen te houden. We geven u graag tips hiervoor!

Ervaren vakmannen

Lekkages en verstoppingen snel verholpen

Gericht op kwaliteit

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons: 02 588 02 94